Στάδιο
Παράδοσης

"The best way to sound like you know what are you talking about, is to know what you are talking about"
- Harvey Mackay

Τελικά μιλάμε για μία παρουσίαση με PowerPoint ή για μία μοναδική
 παράσταση;

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να προσεγγίσει κανείς μία παρουσίαση. Από το να δει το θέμα επιτελικά και απλά να το εκτελέσει, έως το να ανακαλύψει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται εκείνη τη στιγμή και να την εκμεταλλευτεί στο έπακρον.

Η ευκαιρία αρχικά συνδέεται απόλυτα με τον στόχο της παρουσίασης, ο οποίος είναι σημαντικός και εννοείται πως θέλεις να τον φέρεις εις πέρας με επιτυχία. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει το κοινό σου να φύγει από το ραντεβού έχοντας πάρει πράγματα κι έχοντας μπει σε σκέψεις. Άρα η ευκαιρία είναι να μεταδώσεις επιτυχώς τα μηνύματά σου στο κοινό.

Και από την άλλη, η ευκαιρία συνδέεται απόλυτα με σένα. Με εκείνο το προσωπικό στοίχημα που έχεις βάλει με τον εαυτό σου και βάσει του οποίου θέλεις να παραδώσεις κάτι που θα αφήσει τον κόσμο με ανοιχτό το στόμα, κάτι για το οποίο θα λάβεις χειροκρότημα και που θα είναι αντάξιο των προσπαθειών που κατέβαλλες, ξεπερνώντας κατά πολύ τις προσδοκίες!

Άρπαξε λοιπόν την ευκαιρία αυτή, πέρνα τα μηνύματά σου στο κοινό και δείξε σε όλους τις δυνατότητές σου! Μην ξεχνάς ότι ήδη έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα και ήδη έχεις αφιερώσει χρόνο στο να σχεδιάσεις ένα υποστηρικτικό και λειτουργικό PowerPoint.
Τώρα απλά έφτασε η στιγμή που θα ανέβεις στη σκηνή και θα ροκάρεις! 

Ανακάλυψε τα
10 tips για την παράδοση της παρουσίασής σου!

"There are always three speeches, for everyone you actually gave. The one you practiced, the one you gave and the one you wish you gave"

DALE CARNEGIE

Χρειάζεστε βοήθεια με την παρουσίασή σας;